Евгений Дайнов: "Дадох своя глас за партия ЗЕЛЕНИТЕ"

Евгений Дайнов, политолог:

„…Знаете ли, има една партия в България, която очевидно има бъдеще и след 10 и след 20 години. Това е партия ЗЕЛЕНИТЕ. Тоест, всеки глас сега е инвестиция във някакво нормално бъдеще. Винаги съм гласувал по всеизвестен за всички начин. Отново искам да инвестирам в бъдещето. Никоя друга партия не ми гарантира, че всъщност се интересува от запазването на природата и знае колко е важно това. И знае как да го направи.

Като човек, фасциниран от бъдещето, което мисля да е по-добро от миналото и настоящето, дадох своя глас за партия ЗЕЛЕНИТЕ. Не може да се загуби глас, даден за единствената партия от сега съществуващите, това е партия ЗЕЛЕНИТЕ, която има гарантирано бъдеще. И след 10 и след 20 г. Сега съществуващите партии ще отмрат, ще се разцепят… Партия ЗЕЛЕНИТЕ ще остане, защото се занимава с най-важното – природата, от която ние сме част. Не може такъв глас да бъде друго, освен инвестиция в бъдещето.

А, освен това, забележете, след представянето си на евро-изборите, партия ЗЕЛЕНИТЕ станаха толкова видими, че всички други така наречени „големи“ партии започнаха да имитират, че и те уж били за запазване на природата.

Партия ЗЕЛЕНИТЕ вече е влиятелна и всеки глас даден за нея ще увеличи нейното влияние така, щото опазването на природата все пак да влезне в дневния ред на държавата.“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s