… И все по-лошо ни се пише!

Днес, докато пътувах за Националното събрание на Зелените, слушах телефонен разговор на Величко Конакчиев с премиера Борисов в предаването „Неделя 150“. Не чух въпроса на Конакчиев, но мисля, че беше свързан с побоя над полицая в Перник. Думите на премиера, ще го цитирам по памет, бяха:

„Те още се крият, но лошо им се пише. Колкото повече се крият, толкова повече ние ще ги търсим и полкова по-зле им се пише.“

В никакъв случай не претендирам да съм спазил словореда на Борисов „на 100%“, както казват спортистите, но искам да обърна внимание на нещо, което, вярвам, ви прави впечатление и на вас – господин Борисов, да си премиер и да си началник на вътрешния министър е едно, да си шеф на силова групировка, която „търси“ враговете си и ги заплашва, че „лошо им се пише“ е съвсем друго! Предполагам, че тази закана има нещо общо с ширината на Вашия гръб, забелязана и премерена от Берлускони, но, все пак, по-добре е да кажете, че МВР ще направи всичко възможно да залови нарушителите и Законът да бъде приложен спрямо тях с цялата му сила, вместо да ги заплашвате, че „все по-лошо ще става за тях“.
Е, да, отчитам, че Вашата формулировка повече се харесва на хората и седи по-добре в медиите, но все пак…
Снимка: Дневник

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s