Лазаров ми се обади! :-) Обаждайте се и вие на своите депутати!

Според мен, кампанията „Обади се на депутат – спри тоталното подслушване!“, започната от Зелените, дава резултат.

Ще бъде несправедливо, според мен, ако премълча следното:

По време на дебатите в Пленарна зала, относно предложенията за промени в Закона за електронните съобщения, г-н Димитър Лазаров от ГЕРБ обяви от трибуната, че „някакви странни субекти“ му пишели СМС-и. После добави, че знаел, че има някаква кампания.

Подразнен от факта, че депутатът си позволява да назове избирателите си „някакви странни субекти“, аз изпратих втори СМС на Лазаров, в който му се представям като Асен Генов – един от непознатите субекти и му давам телефона си, ако желае, да се запознае с мен.

Учудващо, на петата минута ми се обади самият народоизбран депутат. Уговорихме си среща. На 12 януари. Смятам да му предложа срещата да бъде експертна и на високо ниво. Освен него, да има и IT специалист от ГЕРБ, както и председател на групата и на ресорните комисии. Ще настоявам да има медии и да бъде записана дискусията.

Смятам, че ще е справедливо към всички онези, които с вота си ги пратиха в Парламента да защитават демократичните ценности, а не да приемат милиционерски закони.

Съгласни ли сте?

6 comments

  1. Давай, Асене! Покани и депутата на Атака от Бургас Стоян Иванов, който е и бивш журналист (СКАТ) и ми е много чудно какво мисли като такъв. Пратих му на 21-ви ПОДПИСАН есемес, обаче човекът не ме отрази.

  2. Ще е доста след правото за вкарване на предложения за промени в ЗЕС (тъй като трябва да се внесат до преди Нова Година).

  3. Писах вече по въпроса. Надявам се, че сините са демократи не само по време на дебатите, ами и след това и, че са внесли предложение да отпадне това, с което бяха ГРЪМКО несъгласни… Имаме ли информация по въпроса?

  4. Правилник на НС. Обърнете внимание на чл. 36 ал. 4Чл. 36. (1) Народното събрание работи на три сесии годишно.(2) Народното събрание е във ваканция от 22 декември до 10 януари, 10 дни по Великденските празници и от 1 до 31 август ежегодно.(3) По изключение Народното събрание може да реши дните на ваканциите да бъдат променени.(4) По време на парламентарните ваканции сроковете по този правилник спират да текат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s