Още ли помните убитата бяла мечка?

Снимка: www.stoilov.org

Вие помните ли убитата от Венцислав Георгиев бяла мечка? Аз да! От тогава не купувам продукцията на БЕЛЛА.

Това са продуктите на БЕЛЛА (за пълния им списък кликнете тук):

Снимка: www.stoilov.org

Собственикът на БЕЛЛА има около 3000 работника, които са му заработили едни излишни 60 хиляди долара, изхарчени за убийството на бялата мечка… 
Затова реших да бойкотирам продуктите на Белла, собственост на този човек!
Търсейки продукти, които не са собственост на Венцислав Геогиев, попаднах на едни много хубави кори, пловдивско производство.
Изненада за мен беше, че ги няма в големите софийски магазини. Звъннах на производителите, които разговаряха деликатно, но за мен не остана съмнение, че въпросният авджия, освен, че отстрелва бели мечки, играе нелоялно на пазара. Производителите на конкурентните продукти на БЕЛЛА не могат да стигнат до големите търговски вериги в София (БИЛЛА, ФАНТАСТИКО, КАУФЛАНД). Там тяхната продукция трудно може да бъде намерена. Уверен съм, че това става със знанието на В. Георгиев.
Корите на Голдис фудс енд дринкс ООД могат да бъдат купени (до колкото аз знам) само в магазин Carrefour в София.

11 comments

  1. Аз помня.За съжаление при нас не съм виждала от тези,но има много други,пак добри,алтернативи.А колбасите им и без друго са в дъното на класацията за моя вкус.

  2. Пловдивските фини кори бяха първите, които някога, по време на соца, излязоха на пазара. И тогава трудно се намираха. А тези на Бела не са нищо особено, навсякъде има малки производства, чиито кори не са по-лоши. Присъединявам се към бойкота, Асене.

  3. Също и в Пазарджик, но наистина след голямо търсене 🙂 Ако не се лъжа, освен Цариградски, същата фирма предлага и Одрински кори. Аз Белла не купувам по ред причини! Но пък както се казва, възможностите даже са и по-вкусни – баницата, направена с тези кори, ми напомни за бабината баница :)))

  4. БЕЛЛА имат агресивна политика. Продават по-евтино и си взимат от търговските вериги непродадената стока с изтекъл срок на годност, затова и търговците ги предпочитат. Докато например КЕН нищо не взимат и всичко е за сметка на търговеца. Естествено, че търговеца ще предпочете пълна витрина с БЕЛЛА, отколкото няколко продукта на друг производител.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s