Кучето е котка, а ние сме гевреци!..

Снимка: Дарик

Котките са с четири крака. Кучето е с четири крака. Кучето е котка. Логично, нали?

Всички до сега са лоши и управляваха зле. Борисов не е от тях. Борисов е добър и управлява добре. Това също е логично, нали?
Ако си поиграем още малко с предпоставките, ще получим: Всички досегашни са лоши. Борисов не е от лошите. Който не харесва управлението на Борисов е от лошите. Логично е и това, нали?

Преди ни управляваха само лоши. Борисов смени лошите. Който иска да смени Борисов, иска да върне лошите. Това пък е безспорна логика!..

Подобни мисловни конструкции се опитва да ни наложи политическият и управленски гений на Борисов и неговите поддръжници, от как е дошъл на власт.
Алф се опитваше да хипнотизира котарака да си мисли, че е геврек, за да може да го изяде. 
Вие гевреци ли сте?

One comment

  1. Алелуя! Най-после някой да покаже абсурдността и сбърканата логика на защитниците на настоящето правителство. Уморих се да чета коментари под новините, в които се казва, че щом не харесваш Бойко значи искаш Станишев и Доган, или че те и предишните и по-предишните и те били корумпирани. Но все пак тези видиш ли са по-добри от предишните поради някаква неясна причина. Всички сме гевреци и това не са дроидите, които търсим!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s