Официален отговор до НОВА телевизия, във връзка с изявление на Бисер Миланов – Петното

Screen Shot 2013-08-23 at 1.56.18 PM

Бисер Миланов – Петното. Снимка от екрана на НОВА.

ОФИЦИАЛЕН ОТГОВОР ДО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ:

Господинът, който стана популярен с прякора си Петното, днес, в студиото на Нова телевизия, потвърди присъдите и криминалното си минало, за които се опитваше да отрича.

Считам за недопустими призивите от национален ефир за саморазправа и изземане на функциите на правоохранителните и правораздавателните органи в държавата.

Вероятно, миналото на г-н Миланов го кара да смята, че той може да извършва наказателни акции, както намери за добре. Притеснителното е, че неговото поведение до момента не получава санкция от министъра на вътрешните работи, пред когото той сподели официално намеренията си. Дори повече! Премиерът Орешарски и министър Йовчев оглушително мълчат.

За пореден път Петното заяви, че разполага със снимки на хора от протестите #ДАНСwithme и е готов да започне „арести“, определяйки съда като излишна институция. Приемам това за опасно и антидържавно поведение. Затова очаквам реакцията на Прокуратурата и МВР, които са длъжни да опазват демократичния правов ред.

Използваният език на омразата съм уверен, че ще получи силно обществено неодобрение. Личните нападки, чрез лъжи и конспиративни теории, приемам като единствения начин, по който г-н Миланов е способен, научен и свикнал да общува.

Асен Генов

17 comments

 1. Г-н Генов, добре знаете, че г-на Орешарски е кукла на конци! Същото важи и за вицепремиера и министър на вътрешните работи г-н Йовчев. Нали не очаквате да реагират на тази пропаганда, която те самите инициират къде с платени автобуси, къде с платените си агитатори?
  Както обикновено крадацът вика „дръжте крадеца“!
  Болшевишката партия не от вчера използва криминалния контингент в отношенията си с народа!

  1. Понеже бях споменат поименно от г-н Миланов, ползвам се от правото си на отговор. 🙂 Нищо повече. Дори не желая да влизам в диалог с него. Моите опоненти са други. 🙂

   1. Всичко е окей. Имате право на отговор, но то човечето очевидно има трудности с четенето (както само е споменало).

    😀

 2. Не мисля, че въобще на такива хора трябва да се дава трибуна. Се едно да викна баба Пена джебчийката от улицата, да я питаме кво мисли за новите закони срещу престъпността. Какво правят такива хора въобще в ефир? За сеир ли ги докарват, да им се смеят само? Не им прави чест на Нова, да правят репортаж на гърба на малки и пропаднали хора, само сеир да има и хората да се смеят…

  1. Медиите са за такива неща. Добре е, че са си свършили работата и са поканили и персонажи измежду „пропадналите“. Добре е да си помним, че ги има и да не ги подценяваме.

 3. Също като Бойко Борисов! Миналото е в СИК, а рекета – професионалната му реализация!
  Нямаше ДАНСwithme, да му иска оставката! Нямаше 70 дена протести. Защото копоите на Цецо, тутакси щяха да охладят страстите.
  Случили сте на правителство, сега. Вие си правите каквото си искате. Дори преврат. Те също си правят каквото си искат, като усмихнато ви казват, „Няма да стане!“.
  И наистина няма да стане, защото протеста ви е менте.

  1. Сашо, явно живеете в друга България, където срещу Борисов не се говореше години наред. Нито пък е имало разработка „Будали“… 🙂 Коя е тази България, да се разходим?…

   1. Искате да кажете, че и сега действате с тогавашната мотивация за справедливост?
    Ще си говорите за оставка и Пеевски, но ще оставите правителството да си изкара мандата? Както говорихте за будалите, записите, комисионните от магистралите, но оставихте правителството да си работи 4 години, със сценария – Марин Райков?
    Ако допуснете това правителство да работи 4 години, означава че протеста ви е менте. Ако не допуснете, означава че сте демагози!
    И в двата случая – менте!

   2. Кое точно е демагония? Да посочваш систематично всички обвързаности на властта с мафията и олигархията? Кое точно е демагогия, че не ми е ясно?..

  2. Сашооо, Сашо, като ти прочетох коментара и взех да се чудя, какви майки раждат заблудени овце като теб?

 4. интересно, прокуратурата моментално образува дело срещу „неизвестен извършител“ за оцветяването в розово на паметника, а за този съвсем известен, не реагира колко време вече…

  1. Каквото правителството, такава и прокуратурата! нали с нейна помощ Гей, Бей и Злодей яхнаха властта?

   1. Напълно съм съгласен ! Всичко си беше нагласено- прокуратора, оня платения Бареков и парите на руската мафия ..

 5. Г-н Генов, не влизайте в диалогов режим с такива същества, като Петното. Целта им е ясна. Да се говори много и всичко, само и само да се отбягват темите свързани с възмутителното управление, възмутителните действия и възмутителните назначения. А при влизане в диалогов режим с тях се получава точно това размиване …. Целта е една ОСТАВКА!!!

 6. (изпрати на приятел)

  12 художници от град Варна описахме старателно с думи отношението си към
  “ РУСИЯ – ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО “

  ***
  РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА
  –––––––––––––––––––––––––––

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”,
  РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА,
  РУСИЙО, ТИ “ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА,
  РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ,
  РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО,
  РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ !

  РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА !
  РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА
  ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ…
  РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ,
  ТИ САТАНИНСКАТА,
  ТИ ПОДЛАТА,
  ТИ ЛУКАВАТА,
  ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ !

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА,
  ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ …

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО –
  МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО,
  ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО,
  ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ.
  ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА !
  ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ…

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА !

  ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ
  И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

  КЪШ, КРАДЛИВА РУСКА ПАПЛАЧ !

  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДЮГИ !
  ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ.

  ВЪН !

  РАЗКАРАЙТЕ СЕ, ИЗРОДИ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ,
  ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ…

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА,
  СРУТИ СЕ УТРЕ НА 100 ПАРЧЕТА ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

  АМИН !

  пп

  БОГ ДА УБИЕ С КАМЪНИ крадците, простаците, тъпаците, гащниците,
  селяндурите – РУБЛОФИЛИ, членове на партиите :

  БСП, ДПС, АБВ, АТАКА –
  ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… !

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––

 7. Строго секретно!

  КАА/08.113,
  Москва, 2.VI.1947 г.
  Инструкция НК/003 47

  Източна Европа 1947 година:

  И Н С Т Р У К Ц И Я

  за управлението на окупираните от Съветската армия източноевропейски държави

  1. В сградата на посолството да не се приемат местни информатори. Срещите да се организират от наши специални служби на публични места. Посолството приема информации чрез специалните служби.

  2. Да не се допуска контакт между нашата войска и цивилни лица от страната. Забраняват се посещения на местни лица от нашия офицерски състав, контакт на войници с местни жени или на войници с войници от страната и нашата войска.

  3. Да се ускори ликвидирането на граждани, които участват в или симпатизират на партии и организации отпреди войната и възстановили се след нея без нашето съгласие. Да се използват за тази цел всички конфликти и недоразумения между тях, а също така и въоръжена опозиция.

  4. В политическите репресии да се използват войници от армията (възстановена на наша територия) и след това да се ликвидират тези войници.

  5. Да се ускори съединяването на всички социалистически партии в една – комунистическа, като всички водачи на тази партия да бъдат предварително утвърдени от органите на нашите специални служби.

  6. Да се обединят всички младежки организации в една – комсомолска – с водачи, утвърдени от нашите служби. Преди обединяването да се ликвидират всички водачи на бивши юношески и младежки организации.

  7. Делегатите на партийните конгреси да нямат мандат след конгреса. Да се елиминират делегатите, които са активни. За всеки следващ конгрес да се избират делегати, утвърдени от нашите служби.

  8. Да се прави системно разследване на хора – добри организатори и специалисти, които са популярни. Тези хора да се привличат към нас, а ако откажат – да не се допускат до ръководни длъжности.

  9. Да се организира – всички държавни служители, освен милиционери и миньори, да получават ниски заплати. Това специално да се отнася до здравните служби… съдебно-изпълнителските служби, просветата и културата.

  10. Към всички органи на властта и всички значителни заводи да се включат хора, които сътрудничат на КГБ. Това да се осъществява без знанието на държавните местни власти.

  11. Да се обърне внимание на печатната преса да не цитира сумарни количества и видове на стоки, които се изпращат в СССР. Да се посочва, че това е обменна търговия.

  12. Местните власти да не издават на купувачите на земя, къщи и парцели нотариални актове, а актове за получаване.

  13. Да се приложи такава специална икономическа политика към частното селско стопанство, че то да бъде с ниска производителност и неефективно. При втория етап да се започне колективизация на селското стопанство. Ако се появи силна опозиция – да се намали доставката на средствата за производство и се увеличат данъците към държавата. Ако и това няма ефект, то селското стопанство да се доведе до състояние да не може да изхранва държавата и да разчита на внос отвън на храна.

  14. Да се формулират всички закони, укази и разпоредби за организация, икономика и право така, че да не се дава точно и прецизно тълкуване (с изключение на военните).

  15. За всеки проблем да се създават комисии, съвети, инструкции и т. н., така че никой от тях да няма право на окончателно решение без консултации с останалите.

  16. Самоуправляващите органи на заводите да не могат да имат влияние върху дейността и развитието на предприятието. Те могат да се занимават само с изпълнение на полученото задание.

  17. Профсъюзите не могат да имат противоречия с разпорежданията на дирекцията. Да се натоварят профсъюзите с други задължения – организиране на почивка, просвета, културни и други развлечения, екскурзии, разпределяне на дефицитни стоки и потвърждаване на мнение и характеристики от политическите власти.

  18. Да се авансират само такива сътрудници и началници, които образцово изпълняват получените служебни задания, но без склонност към анализ на проблемите извън заданията.

  19. На всички отговорни ръководители на партийни, държавни и стопански дейности да се създадат условия, които да ги компрометират в очите на подчинените им, като се изключва възможността да се върнат в средата, от която са излезли.

  20. Офицерският кадър от местната армия може да получи отговорни длъжности само при условие че там има наши сътрудници от КГБ.

  21. Да се организира специален надзор за количеството муниции за всички видове оръжие на всеки арсенал. Учение с бойни патрони да се прави само при строг контрол.

  22. Да се обхванат под специален надзор всички лаборатории към НИИ.

  23. Да се обръща специално внимание на всички изобретатели и рационализатори, като всички по-важни изобретения и предложения да се регистрират в нашите централи. До реализация да се допускат само изобретения, засягащи експлоатацията на минното дело. Важните изобретения да се продават в чужбина. Да не се допуска до публикация стойността на изобретението.

  24. Системно да се нарушава графикът на транспорта в страната (изключение на нашия специален транспорт).

  25. Да се провеждат симпозиуми и конференции и да се записват предложенията и докладите, като се регистрират докладчиците, но за реализацията да се спазва само нашата инструкция.

  Georgi Gerov
  26. Да се популяризират интервюта с работници за актуални производствени проблеми, като се критикува безпорядъкът, но не трябва да се ликвидират причините за тези проблеми.

  27. Всички обръщения към народа от официални служители и водачи да обхващат исторически и народни акценти, но да не се проповядва дух на обединение на целия народ.

  28. Да се обърне внимание на всички новостроящи се градове и квартали да не се изгражда друг освен главен водопровод. Всички стари кладенци и локални водопроводи да се ликвидират систематично.

  29. При модернизиране и разширение на заводите да се осигури изтичането на замърсени води да става в реки, които могат да бъдат резерв за питейна вода.

  30. В новостроящите се апартаменти и къщи, а така също и при възстановяване да не се строят помещения за запасяване с хранителни стоки и за отглеждане на животни.

  31. Частните работници и предприятия да се снабдяват с лошокачествени суровини и оборудване, което да осигурява производството на лошокачествена продукция на цени, по-високи от държавните.

  32. Да се създадат условия за максимално развитие на администрацията по всички нива – районни, общински, градски. Може да се допуска критика на администрацията, но това да не влияе на нейното намаляване или по-прецизна работа.

  33. Да се контролира само изпълнение на плана на предприятия, произвеждащи суровини и други производства, включени в нашата инструкция. Забранено е изпълнението на плана за продукти и стоки за вътрешния пазар.

  34. Специално да се наблюдава църквата, като се създават условия и програми за обучение на младежта за наслагване на омраза към нея. Специален контрол да се упражнява над църковните печатници, библиотеки, архиви, проповеди и т. н.

  35. От всички основни, професионални и средни училища да се уволнят учителите, които имат голям авторитет и се ползват с уважение от учениците и населението. На тяхно място да се назначат нови. Учебните програми да се направят така, че да се прекъсва връзката между изучаваните предмети. Да се ограничи производството на учебни помагала. Да се премахне изучаването в средните училища на латински, гръцки, обща философия, логика, генетика. По история да не се обяснява какво са правили царете за доброто на страната, а да се изтъкват тиранията и борбата на потискания народ. В професионалното обучение да се набляга на тясната специализация.

  36. Да се организират държавни митинги при годишнини на борбата против завоевателите (с изключение на руснаците), като се подчертава борбата срещу германците, а преди всичко борбата за социализъм.

  37. Забранява се да се поместват в средствата за информация и издаваните книги данни за местни хора, живели в Русия преди революцията и по време на Втората световна война.

  38. Ако се възстановят или създадат организации, които поддържат дружбата със СССР, но се опитват да контролират дейността на държавните органи – да се обвинят в шовинизъм и национализъм (нашите действия са независими от органите на държавата). Начин на действие: унищожаване на нашите гробища и паметници, публикуване и размножаване на позиви, в които се осмива руският народ, руската култура и договорите между СССР и страната. Към тази пропаганда да се ангажират граждани от страната и да се използва съществуващата ненавист към СССР.

  39. Да се прояви грижа за строителството на пътища и мостове, за да са готови при налагаща се интервенция, така че нашите войски най-бързо и от всички посоки да се придвижат до центровете на опозиционните сили.

  40. Да се арестуват всички политически противници. Специално да се преследват противниците, които имат авторитет сред населението. Да се ликвидират всички политически противници и след това да се обвинят в тежки криминални престъпления.

  41. Да не се допуска реабилитация на хора, съдени на политически процеси. Ако се налага, такава да се допусне, но при условие че това е съдебна грешка, без започване на разследване и обвиняване на виновните за съдебното решение.

  42. Не може да се изправят пред съд хора с длъжности, дадени от партията – независимо че тези хора са виновни за икономически загуби и са мразени от подчинените си. В драматични ситуации трябва да се преместват на друга равностойна или по-висока длъжност в друга област или град. В крайни ситуации тези хора да се назначават на неначалническа служба като се използват за кадрови резерв за друго време.

  43. За хора, които не са съгласувани от нашите специални служби, може да се публикуват съдебни процеси (специално се отнася за кадри от армията, генерални директори, министри), в които се обвиняват в дейности против народа, социализма, индустриализацията. Това ще увеличи подозрителността и ще мобилизира работническата класа.

  44. Да се проявява системен контрол хората на отговорни длъжности да произхождат от работническата класа и да имат най-ниска квалификация.

  45. Да се проявява постоянна грижа за систематически подбор за висшите институти на хора, които произхождат от най-ниската категория от населението или незаинтересовани професионално хора, стремящи се само към диплома.

  Строго секретно! КАА/08.113, Москва, 02.06.1947 г., Инструкция НК/003 – 47;

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s