#КОЙ запали знамето на ЕС пред #ПСА – щрихи от портрета на национал-социализма в България

ПРОЛОГ

На 9 май 2014г, пред т.нар. Паметник на Съветската армия (#ПСА) цял ден имаше събития, организирани от Движение „русофили“, Руското посолство, та чак до вечерта, когато неформалната организация Гражданска инициатива „България подкрепя политиката на Русия“, организира шествие из София.

Кулминацията беше пак там, пред ПСА, когато двама младежи и един възрастен другар изгориха знамето на ЕС, а целодневните събития бяха легитимирани от Станишев (кандидат за евро-депутат, лидер на БСП и ПЕС), Н. Малинов (издател на ДУМА, председател на „Русофилите“ и народен представител), М. Миков (БСП, председател на НС) и други знайни и незнайни дейци на социалистическата партия.

Подпавлането...

Подпавлането… Снимка: Илия Петров

Младежите от снимката поразително приличат на Уили Фариоли и Любомир Зографски. Запомнете имената им.  Уили Фариоли е шеф на агитационния щаб на Социалистически Младежки Съюз (или Силни, Можещи, Свободни – накратко: СМС). Любомир Зографски е член на Клуб „Червена сила“, който се намира на бул. „Кл. Охридски“.

ФАКТИТЕ

Клубчето „Червена сила“:

Клуб "Червена сила"

Клуб „Червена сила“

Момчето с тъмните очила е Кеворк Каспарян. За него и други известни контра-протестиращи — по-късно… Мъжът, в центъра на снимката, с кафеникавото яке и дънките, е Спас Колев — активист и ментор на СМС.

Ето го отблизо, пред катедралата „Ал. Невски“, заедно с други активисти на СМС, сред които (вторият отдясно) е и Зографски:

Колев, СМС, Зографски

Колев, СМС, Зографски

А ето го и Зографски отблизо, без да е скрит зад плаката (крайният вляво):

sms_eu_flag_3

СМС в акция. Зографски най-вляво

Спас Колев и т. нар. „Преход“

Спас Колев е сред активните критици на всички, които отстояват демократични ценности още от „зората на демокрацията“, в ранните дни на т.нар. „Преход“, когато разпалено агитира срещу студентската стачка и „Града на истината“ в центъра на София през 90-те. Колев демонстрира своята близост с Г. Първанов (агентутрно име „Гоце“), Дани Златанчева (отговорен редактор на в-к Уикенд) и дори генералът от ДС Л. Гоцев:

sms_eu_flag_4

Колев през 90-те

sms_eu_flag_5

Златанчева, Първанов и Колев

sms_eu_flag_6

Гоцев и Колев

Контра-реалност, контра-граждани…

Спас Колев е близък и с мнозина от средите на т.нар. „контра-протестиращи“, култивирани от левицата БСП, за да бъдат противопоставени на нестихващия вече 340 дни протест срещу мафиотизираното и корумпирано управление на България.

Сред по-известните контра-протестиращи, с които Колев е близък и се „засича“ по протестите, са Стоян Тодоров, Мирослав Зорец, споменатият по-рано Кеворк Каспарян, Нина Гергова и други. На снимките по-долу са тримата — Зорец, Тодоров и Гергова, все познати лица от телевизорите, а втората снимка е от шествието, завършило с изгаряне на знамето на ЕС:

sms_eu_flag_7

М. Зорец, с мегафона. В профил е Ангел Гаджев – за него по-долу

sms_eu_flag_8

Тодоров, вдясно и Гергова, в центъра

Шанс за Орешарски!..

Контра-протестиращите, сред които може да бъде видян и Спас Колев, се противопоставят активно на протестите срещу Орешарски. Те дори се срещат с премиера, “гласуват доверие на кабинета” му и категорично се противопоставят на искането за предсрочни избори.

През февруари 2013 Колев е сред протестиращите. Тогава протестите завършиха със сблъсъци и провокации, довели до оставката на Борисов.

На снимката долу са Колев, Зорец, активистът от СМС Вл. Славчев и Л. Зографски, който много прилича на момчето от снимката, палещо знамето на ЕС:

sms_eu_flag_9

Колев, Зорец, Славчев и Зографски. Февруари 2013

Ангел Гаджев, друг приближен на Спас Колев и младежите от СМС, пък твърди, в отговор на журналистически въпрос, че „те са тези, които свалиха правителството на Борисов„:

sms_eu_flag_22

Спас Колев, М. Зорец и Ангел Гаджев (вдясно, с очилата)

Удобното „гражданско общество“ — Шанс за Парламента!..

По-късно, след началото на юнските протести през 2013, контра-протестиращите „преговарят“ с Мая Манолова за новия Изборен кодекс, симулирайки гражданско общество, въпреки огромното (почти 90%) неодобрение на действащия парламент и 70-80% желание за предсрочни избори…

Разходка до Гърция

Активисти на СМС се разхождат из Европа, демонстрирайки подкрепата си за Орешарски. Може да се види от снимката, която Уили Фариоли споделя в профила си:

Щрак за спомен в Гърция

Щрак за спомен в Гърция

„Гастролиращи“ герои…

Друг участник в шествието, завършило с подпалване на знамето на ЕС е Иван Бонев. Съучредител на СИЛА (помните ги от протестите за бензина, когато усилията им бяха насочени към това, държавата да намали цените на горивата, а не да реши проблема с господстващото положение на Лукойл на пазара). СИЛА, според някои медии е свързана и с Ал. Петров.

Ето го Бонев (с раираната риза вдясно):

Иван Бонев, СИЛА

Иван Бонев, СИЛА

Тънка червена линия

Връзката на Спас Колев и центрираната около него СМС с БСП е топла и трайна.

В деня, в който се провеждат редица про-руски, про-Путин (скандира се неговото име) и про-еверазийски събития, завършили с изгаряне на знамето на ЕС, БСП не седи безучастно. Станишев, Миков, Малинов (Николай), както стана дума по-горе, легитимират целодневното събитие.

На снимките, за съжаление, не много висока резолюция, се виждат „лицата“ на левицата:

sms_eu_flag_11

Станишев сред русофили

sms_eu_flag_12

Станишев сред русофили, 09 май 2014

Анти-европейската реторика и изборите за Евро-парламента

Спас Колев не крие своята симпатия и към кандидата на БСП за евро-депутат, Александър Симов, с когото С. Колев има лични отношения:

С. Колев и Ал. Симов, май 2014

С. Колев и Ал. Симов, май 2014

Спас Колев демонстрира близост и с други висши кадри на БСП:

sms_eu_flag_14

С. Колев и Янаки Стоилов

sms_eu_flag_15

Обща снимка с М. Манолова

Не само Спас Колев, но и членовете на СМС активно агитират в профилите си в полза на Ал. Симов, който, до този момент громи „евро-фашистите от евро-майдана“ в Украйна и българските им „симпатизанти“, но не се разграничава от подпалването на символа на ЕС на 9-ти май в София и странната симбиоза между социалисти и националисти…

Дори повече, младежите от СМС, сред които е и Уили Фариоли, се снимат за спомен с кандидата на левицата за ЕП:

sms_eu_flag_17

Уили Фариоли, крайният вдясно. Спомен с Ал. Симов

На международната сцена…

Същата групичка се среща и с сирийския посланик в София и се снима за спомен пред портрета и зоркия взор на Башар Асад:

Уили Фароли в Сирийското посолство

Кеворк Каспарян и Уили Фариоли в Сирийското посолство

Струва си да се отбележи и, че младежката структура на БСП защити депутата Страхил Ангелов от критиките, след посещението му в Сирия, при която, според тях, той „се е срещал със законната сирийска власт в Дамаск“.

Националистическата нишка…

При изгарянето на знамето на ЕС присъства и кандидатът за евро-депутат с листата на партия АТАКА, Георги Сенгалевич, който дава интервю за RT.

Г. Сенгалевич, АТАКА. От екрана на RT

Г. Сенгалевич, АТАКА. От екрана на RT

Шпиц команди нападат СУ

Сред присъствалите на събитието, завършило с изгаряне на знамето на ЕС пред ПСА е и Борис Боев, Движение „23 септември„, чест участник в изяви на СМС. Той е сред критиците на студентската окупационна стачка:

sms_eu_flag_21

Боев при акциите срещу окупационната стачка

sms_eu_flag_23

Боев на деветомайското шествие т.г.

Напрежението тази зима стига до там, че депутатът от БСП, Борис Цветков, участва в щурм на СУ, в опит да бъдат изведени с физическа сила Ранобудните студенти, окупирали Ректората. Сред атакуващите можем да разпознаем Нина Гергова и лице, което силно прилича на С. Тодоров, описан по-горе. Там е и Кеворк Каспарян (помните го, сниман пред клуба на СМС), който също подкрепя БСП и агитира във фейсбук профила си:

Screen Shot 2014-05-15 at 9.58.55 PM

Атаката на СУ. Кеворк Каспарян е най-вляво. С шапка и очила

Screen Shot 2014-05-15 at 10.00.27 PM

Атаката на СУ. Жената вдясно зад човека на преден план е Н. Гергова

Screen Shot 2014-05-15 at 10.00.08 PM

Атаката на СУ

АБВ европейска алтернатива на БСП?.. Не точно…

И, разбира се, картинката няма да е пълна, ако не споменем, че проблемите на левицата със знамето на ЕС не са от 9 май 2014. Те са още от далечната 2009, когато президентът Първанов (агентурно име „Гоце“) маха знамето от декора на новогодишното си обръщение към българите:

2009: Без знамето на ЕС

2009: Без знамето на ЕС

ЕПИЛОГ

Това не е обвинителен акт. Аз самият считам, че изгаряне на знаме може да бъде разгледано и в контекста на решение на Върховния съд на САЩ, според който подпалването на американския флаг е израз на „свободата на словото„:

Texas v. Johnson, 491 U.S. 397 (1989), was a decision by the Supreme Court of the United States that invalidated prohibitions on desecrating the American flag enforced in 48 of the 50 states. Justice William Brennan wrote for a five-justice majority in holding that the defendant Gregory Lee Johnson’s act of flag burning was protected speech under the First Amendment to the United States Constitution.

Казвам друго:

Проблемът на българската демокрация и съвременното ни общество не е „лошата Америка и лошият Европейски съюз“. Все пак, „бащите на нацията“ са всепризнати светила — философи и юристи, създали американската демокрация преди повече от 200г, стъпвайки върху най-доброто от света на правото.

Проблемът на българската „контролирана демокрация“ е дълбоката, все още актуална зависимост от бившия партиен елит и Държавна сигурност от времето на престъпния комунистически режим.

Проблемът е, че в условията на силна руска зависимост, екс-КГБ и екс-ДС влияние, както и на дълбоки криминално-олигархични зависимости в политиката, икономиката и обществения живот, се създава всичко друго, но не и демократично общество. Създава се картелирана и монополизирана (псевдо)пазарна икономика и празни, неприлагани правила и закони.

Това е всичко друго, но не и демокрация. Тази среда ни приближава към Москва и ни отдалечава от Европа.

Скандалният анти-европейски консенсус

Управляващите политически сили — БСП, ДПС и АТАКА, според проучване, представено тези дни, имат значителна, за някои дори преобладаваща електорална подкрепа на идеята за напускане на ЕС и присъединяване към Евразийския съюз.

За цялата страна процентът е 22%. Още по-притеснително е, че тези партии, с преобладаваща или значителна подкрепа на идеята за членство в Евразийския съюз, са формирали устойчив политически управленски блок и консенсус. Това засилва възможността за бавно и

„меко“ налагане на доктрината за „Лошия ЕС“ и „Добрият Евразийски съюз, доминиран от Русия“

анти-европейска кампания

анти-европейска кампания

В предизборната кампания преобладават скрити или явни анти-европейски послания, кулминиращи в демонстративната „спонтанна“ гражданска подкрепа на „политиката на Русия срещу Евро-фашистите от Евро-майдана“.

Като слагам „спонтанна“ в кавички, имам предвид, че през годините, от 1989 до сега, а най-вече през последните 10-12 месеца, все по-ясно се вижда подмяната, която се осъществява от политическия елит на новия анти-европейски блок, основан, зависим и свързан с руските геополитически, енергийни и икономически интереси.

Най-знаков е проектът на Кремъл — Южен поток.

Част от тази подмяна и „меко“ налагане на евразийската идея е симулативното и послушно, правилно „гражданско общество“, култивирано от левицата и гравитиращите около нея ДПС и АТАКА. „Мекото“ налагане на евразийската идея минава и през регулярни акции, като подпалването на знамето и толерантното отношение към откровено невярната или пропагандна кампания и реч.

За пример може да бъде дадено мълчанието на БСП по отношение на откровено анти-европейската реторика на АТАКА или самият акт на изгаряне на знамето – събитие, легитимирано от председателя на ПЕС и БСП, Сергей Станишев.

Партийните гаулайтери, бъдещи Айнзац групи

Логично стигаме до темата за партийните гаулайтери, като СМС например. Бегъл поглед из Фейсбук-профилите на момчетата от СМС ни информира за показната им възхита от маскираните сепаратисти в Украйна. Окичването с „Колорадската лентичка“ пък засилва впечатлението за симпатия и одобрение на агресивната политика на анексиране на украински територии от страна на Русия.

Скандиранията и лозунгите “9 май зове: НАТО да се измете!”, “Да живее ПУТИН!”, „Русия, не си сама!”, „Бог е с Русия, “Победата е за Русия”, „Русия – страж на мира на планетата!”, „ЕС и САЩ са коалицията на тъмнината”, „НАТО, МВФ и ЕС, всичко да се измете!”, „НАТО вън!”, “България в Евразийския съюз”, издигнати на организираното от Гражданска инициатива ”България подкрепя политиката на Русия” шествие, са индикация за провежданата от сателитите на БСП анти-европейска политика, в която само Господ знае дали „онези“ 22%, искащи присъединяване към Евразийския съюз, няма един ден да сложат маските.

Крачката до маските и АК47 е много малка

Актът на изгаряне на знамето на ЕС не е безобиден в днешния обществено-политически контекст, а политиците ни трябва да заявят ясно позицията си по случилото се на 9-ти май в София.

За да не стане късно…

42 comments

 1. Също така може да видим и как болшевиките издигат лозунги за агресия и война тук

 2. аз не помня някой от противниковият лагер да е правил такова разследване по снимки из ФБ. Достоен за служител на ДС е Генов. И стилът си е като от онова време, назидателен.

   1. Каква класова борба бе Асене,прочети какви малоимотни и безимотни и цигани са тръгнали да свалят власт на 9.09.44г.Това е една утопия която и днес заблуздени тъпаци искат да ни я пробутват.Харесвах Жорж Ганчев който и днес би им казал „Но пасаран другари“

  1. За тия боклуци (червени), трябва да се въведе регистър, та като му дойде времето, поне да не им се позволи да се пребоядисат, а и да имат „препоръки“ като тръгнат да живеят н запад, защото нали си спомняте думите на най – големия критикар на САЩ – Ноам Чомски – на въпрос на журналист – след като толкова не харесвате САЩ, защо не отидете в Москва – „Да не съм луд“ – отговил Чомски.

  1. майко мила.. представи си че някой гори знамето на Русия и скандира „Меркел, Меркел!“ в центъра на София – проблем с това не виждаш ли?

 3. Некакъв манджурляк с претенция за разследване. Асене, колкото и да се мъчиш не може да наваксаш липсата на образование. Прост джамджия ще си останеш, ама що не се отдадеш на правенето на стомни и бърдуци. Там ти е компетенцията

  1. Защото и него толкова го може. В смисъл – въобще не го може. Нали така Асенчо? Я кажи колко дни си осигуряван между 2000 и 2006г. Независимо дали на осигуряван/самоосигуряван.

 4. Да бяхте взели мнението на момчетата вместо да си правите свободни съчинения

  1. Правилно, Асене! Поздравления за публикацията, такъв репортаж ще бъде забелязан от медиите! Ако не у нас, то в Европа.Всички тези контра-протестиращи(и манифестиращи) са неуки и обременени с идеологеми хора. Важното е да не допускаме такава зараза върху масовото гражданство. За това е важно да се пише редовно за историческите и съвременните факти от живота на хората и държавата ни, които именно политиката на престъпния комунистически режим съдбоносно преобърна. И сега търсят реванш във всяка възможност. Опората им в путиномиката обаче няма да продължи дълго….

 5. Тя партията майка си ги отглежда тия мекерета.Партизантските и методи и днес действат само дето днес се кръстят в църквите а не ги гърмят.

 6. Аз виждам предатели на всякъде в която и партия да погледнеш предатели който ги интересуват само парите и тяхното добро положение, като обикновен човек ги разбирам ,но като човек който има чест и достойнство и пройзлизам от народ по-древен от почти всички евройпейски народи. Но другото си е факт докато мислим още като роби роби ще си останем, колкото повече млади хора искат да променят държавата към по-добра без да участват партийно.Комунистите са виновни за това че пордадоха македония за шепа жалтици като тъпите руснаци цяла аляска за едно куфарче с жълтици.Нагълци, ето това поражда в мен гнусотия и как да отидеш да гласуваш за някого, като занеш чее престъпник откраднал пари и пари за развитието на държавниете ресурси. КАК?

 7. Асенчо, ставаш смешен. За публиката давам инфо от извора. Спас Колев е офицер от ДС – външно разузнаване и след това в контраразузнаването по линия Турция. Майка му баща му също офицери от ДС – външно разузнаване, Като дете се е напикавал в скута на генарал Любен Гоцев, поради близоста на родителите му с генерала. Свободни Можещи Силни нямат нищо общо със Социалистически младежки съюз, а Спас Колев е създател на Социалистически младежки съюз. След разрива на Соц.млд. съюз с БСП, Спас Колев напуска СМС и остава в БСП, като двете партии не се понасят взаимно. Относно моята скромна личност: няма нищо общо с оксиморона “ контра-протестиращ“, „преговарящ“ с Мая Манолова и Орешарски. От месец октомври напуснахме комисията на Мая, а от март и „обществения съвет“ на Орешарски със скандали. Да анти ЕС-САЩ сме и срещу американските мекерета за жълти стотини, който искат да ни върнат ГЕРБ-РБ + новата ББЦ! В България няма как да има националсоциализъм по оста която ти търсиш, защото националистите няма как да се в коалиция с неолибералната БСП, освен когато трябва да ви държим далече от властта!
  Мирислав Паскалев- Зорец
  П.П. Да не се чудиш много – аз одекорих ПСА вечерта преди празника им и дадох предложението да се изгори знамето на ЕС. Съди ме за за подбудителство.Може след като БХК удари на камък, ти да сезираш прокуратурата, че съм автентичен националсоциалист.

   1. Прости исках да те цункам по ушенцето:) И следващият път, ако пак ми се навреш пред очите ще го сторя.
    Зорец

 8. Смешно човече си, особено когато започнеш да се правиш на мъж.Още по-трагично същество си, когато се правиш на знаещ, а реално си далече от истината. Не плачи, видно е, че никъде не те заплашвам и ще се радвам отново да ме издириш за да разбереш какво ще ти цункам 🙂 Иначе с удоволствие чета пасквилчетата които драскаш. Само се чудя, защо с повод и без повод намесиш личността ми, но понеже взимаш доларчета от задокеанските ти господарчета за това, простено ти е, но пък натрупваш сметка при мен, която рано или късно трябва и ще се плати!

  1. Не се занимавай с мен. Гледай си питомците и ме избягвай, душице дребна. Малка ти е устата за моята лъжица, ако ми разбираш метафората. Да го кажа по-ясно: намери си друго мъжленце за целуване…

 9. Късно е либе за китка! Не съм те канил да се занимаваш с мен и организациите ми по повод и без повод! Твоята душа знаем, че е широка с парите от американските ти господари. . Понеже си падам по жени за това и ще те нацелувам, а и въобще не ми пука дали сега разбираш метафорите ми ….

  1. Забравих! Дори още ще се занимавам с организаците ти. Имам най-разнообразна информация. Ако искаш, може да ми дадеш интервю, а?

 10. Сладуранка, по глупостите, които си надраскал е видно, че нямаш никакво достоверно инфо, нито пък някой ти подава такова. Достатъчно те отворих за Спас Колев! Ако има грам мозък в главата ти, може да се сетиш къде да бръкнеш за документи и кой да попиташ за да те упъти, но е ясно, че тия неща като факти и истина не те интересуват, въпреки, че може да откриеш неща, които ще те изненада до ужасят и ще се почустваш като парче месо в транжорна, стига да преценят господарчетата ти, да да ти я дадат. Това не е като да ти прведет някой долар по сметката. Занимавай се с организациите ми, Разкрий им финансирането, структурите, профила на членовете, контактите и въобще каквото можеш. Повярвай ми, последното нещо което искаш в жалкия си животец е да вземеш интервю от мен.

 11. Не съм те канил да ме издирваш по улиците с ТВ екипи и да се занимаваш с мен, също така не съм те молил да ми правиш реклама, като с повод и без повод споменаваш името ми и го замесваш в измислените си и неверни теории в публичното пространство с цел да създаваш негативно отношение спрямо личността ми! Тази твоя агресия и действия да ми нанасяш морални щети с користен и както се доказва комерсиален интерес за да добиеш финансова облага, няма как да го оставя без последици. Време е да научиш физичните закони за действието и равното по сила противодействие, еластичността и деформацията на материалите при натиск и нагряване, центробежните сили и др..

  1. Не ме шантажирай! 🙂 Ти се буташ пред камерите. И пак повтарям – не ме заплашвай. организирай си „Гражданските“ фашизирани патрули и тръгвай да ме издирваш. И, ако обичаш, спри да ми замърсяваш средата в блога, с бръщолевенето си. Или, казано с други думи, бегай да доказваш „комерсиален елемент“ и „финансова облага“. А аз ще изчакам резултата с усмивка и добро настроение.

 12. Както виждаш знам адреса и телефона и когато пожелая, ако въобще някога пожелая, ще ти кажа каквото си. Нали лично, в реалния живот се увери, че не се притеснявам да ти казвам каквото си пожелая в очите и ушите 🙂
  ….

  1. Знаеш ли, ако пожелаеш да ми кажеш нещо лично, забавна приятелко, гледай да е лично, не скрит зад удобнста интернет анонимност.

   Освен, че си смешна, си и жалка. Адресът, който публикуваш, е публичен. Както и телефонът ти. Тоест ми.

   А червените или кафяви отпадъци, освен да ме погнусят, или дя ме накарат да изпитам хигиенна погнуса, могат само да ме изпълнят със състрадание. Не друго.

   Не се аби! Знаеш ми адреса, чакам те.

 13. Каквото имах да ти казвам го направих лично пред Централни хали в присъствието на медии докарани от теб! Ти редовно се занимаваш във ФБ и блога си, с моята личност. Червен, кафяв, нацист, фашист и какъв ли не ме нарече и се оказа, че ме квалифицираш като националсоциалист. Благодаря за рекламата! По-добре такъв, отколкото да съм неолибераст като теб, на който му плащат американците за да е такъв! Следващия път, когато решиш да мацаш скулптурна композиция на Позитано №20, научи , че е в памет на загиналите антифашисти през Втората световна война, а после се представяй на публиката като антифашист! Ама какви знания да очаква публиката от един нереализирал се грънчар и неуспял кришнар.
  Поздрав! Мирослав Паскалев- Зорец.

  1. Мирославке, бъди сигурна, че помня какво си ми казала. Любовта ни е взаимна и, уверявам те, не ме впечатляваш нито с външния си вид, нито с физиката си.

   Прочее, как е времето в региона на Сенник и Севлиево?

 14. Нямам на идея, как е времето там. Мога да ти кажа как е на бул. „Ал. Стамболийски“ и ул. „Кназ Борис“ , валя градушка. Но теб това не те притеснява. Докладваха ми, че от дете обичаш да стоиш без чадър под градушка. Иначе помни какво съм ти казал, известен съм с това,че предсказвам събитията с точност до 100%.
  .

  1. Казвам ти, Мирославке, не се занимавай с мен. Малки са ти устенцата за лъжица, като мен. Не ме заплашвай и не ме шантажирай. А на нискочекия – много поздрави.

 15. Виждам, че си откраднал и публикувал снимки на Мика Сийминеен. Познавам този творец и май ще те осъди за кражба на интелектуален продукт. Толкова доларчета ти преведоха, а пак крадеш. Не те ли е срам?! Плати на човека. Ега ти и моралиста се пишеш 🙂

 16. Добре, така, хубаво. Нищо лошо не виждам също криминално в историята на тези момчета. Си мислиш че американската демокрация и тази която изнасят (която аз наричам износ на инфлация) е дар божи и единствено право? Успешно разказваш нормални неща, но не без да допълниш, а именно чак е трудно да се приеме обективно информацията от обвинителния ти тон, който в крайна сметка е просто тон

 17. А някой да отрича че блокадата на СУ беше най-голямата соросоидна простотия?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s