ДОНЕСЕНИЕ СРЕЩУ АСЕН ГЕНОВ

ДОНЕСЕНИЕ

ОТ ГЕНЧО АСЕНОВ

АГЕНТУРЕН ПСЕВДОНИМ “ПИКАСОТО”

ДО: НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

АГЕНТУРЕН ПСЕВДОНИМ: НИДЯЛКУ

Другарю Недялков,

Пиша този доклад, силно обезпокоен от наблюдението, което осъществявам върху лицето Асен Генов. Следя профила му във Фейсбук с анонимен профил с име „НАПРЕТ БАЛГАРИА“. Резервният ми профил е „САМО ВОЛЕН ЩЕ СПАСИ БАЛГАРИА“, ако бъда блокиран от Генов.

Наблюдението осъществявам систематично, срещу скромно, но заслужено възнаграждение, което получавам регулярно по механизми, описани от другаря Антон Кутев. Наблюдавам го от началото на протестите ДАНСуитми, които попречиха на законно избраната народна власт на другарите от БСП и партньорите по линия на братска Русия АТАКА, както и колегите от службите в ДПС.

Всичко се развива по описвания от мен и други колеги начин до средата на март, когато категорично установих, проверявайки в Гоогле снимки, които Генов публикува, че се намира в Балтимор, САЩ. Това обостри революционното ми внимание и съвест и гражданска бдителност и, въпреки че съм сигурен, че другаря Крачунов следи редовно профила на този провокатор, започнах да се будя и заспивам с Асен Генов, следейки придвижванията му из империалистическа Америка.

Трябва да отбележа, че Генов е забелязван да влиза в кафенетата РЕД ЕМА (червената Ема), в които нашите другари и приятели от Америка се събират, за да дискутират марксистко-ленинската етика. Вярвам, че е осъществявал шпионаж срещу световната революция!

Трябва да посоча, че не съм установил заплаха по линия на срещите на Генов с антикомунистическите реакционни среди от кръговете на републиканците, които тъй зловещо навредиха на Съветската власт, СССР и СИВ чрез некадърното актьорче Рейгън и ренегата-предател Горбачов.

Но цялата му дейност и придвижване в Америка показва високото ниво на обществено разложение в центъра на империализма и гнездото на капиталистическите оси САЩ.

Генов се гаври с научния прогрес

Генов се гаври с научния прогрес

Генов посети множество градове, като разбира се, визитата му след Балтимор се пренесе във Вашингтон, където, както забелязах по чекванията му в империалистическия продукт Форскуеър, Генов бе отседнал в хотел в непосредствена близост с Белия дом. Това показва, че е възможно да е имал специални инструктажи, защото градинката пред Белия дом е известно средище на агентурния апарат на ЦРУ, преоблечен като протестиращи за мир. Дори повече! Точно пред входа на Белия дом има клетка на шпионската им агенция, която е там от повече от 30 години, обслужвайки преминаващите през страната контрареволюционери, империалистически агенти и обикновени народни изедници.

Доказателство за вербовката му са срещите му с американски конгресмени, за които самият той пише в профила си във фейсбук!!!

Генов се снима пред Белия дом, който всъщност е черен!

Генов се снима пред Белия дом, който всъщност е черен!

Забелязах, че Генов посещаваше и магазини за загниваща аудиовизуална техника като веригата “Ябълка” и други подобни. Предполагам, че се е снабдявал с шпионска апаратура…

След Вашингтон Генов се насочи към едно от гнездата на съпротивата на нашите чернокожи братя, борещи се с империалистическото зло — Джаксън в щата Мисисипи. Там забелязах обекта да се здрависва с началника на мракобесната джаксънска полиция и колегите на нашия министър председател, шефовете на пожарната. Това подсказва, че е събирал данни от реакционните среди чрез империалистическите репресивни органи!!!

Визитата му продължи и в други градове, като Солт Лейк Сити (град Солено езеро), който преди около десет години стана център на световната контрареволюция, след като ЦРУ организира зимна олимпиада там! Добре, че другарят Путин им натри носовете на империалистите, като организира зимна олимпиада в летния курорт Сочи!!!

Има данни, че се е срещал с губернатора на щат Юта. Губернаторите са висши управници и подтисници на прогресивното човечество в САЩ.

Подозирам, че присъствието на Генов в град Солено езеро е показателен, че империалистическа Америка го е свързала с мормоните, за да унищожи православието в България. Това все пак не е толкова лошо, отчитайки комунистическата закалка на българина в духа на диалектическия материализъм и факта, както учат другарите Маркс, Енгелс и Ленин, че религията е наркотик за народите!

Разточителството продължи и кулминира в края на вербовката му в САЩ, когато Генов беше отведен в Калифорния!… Това място на просташки лукс и морално разложение!

Генов публикува фотографии от различни места, центрове на властта в САЩ, което означава, че е обработван систематично да работи срещу ценностите, които България наследява от народната република на Живков и Димитров! Обърнете особено внимание на това!

Разбира се, престоят му бе възнаграден с разходка из залива на Сан Франциско (градът е кръстен на някакъв светия най-вероятно, понеже моралното разложение в тази страна води до задълбочаване на невежеството и дълбоката религиозност, породена от научно невежество). Генов публикува свои снимки на моста Голден гейт (Златната врата на български. Вероятно е златна, защото води към храма на Мамона).

Всичко това идва да покаже, че лицето Генов трябва да бъде наблюдаван все по-задълбочено и професионално, което отнема много време и усилия.

Затова, в заключение, най-другарски моля да ми бъде преразгледано почасовото възнаграждение за контрашпионажа срещу Генов и агентурната Протестна мрежа, за да мога, в миговете за почивка, да се посветя на руска музика и съветска литература, плюс една кофичка кисело мляко дневно, за пречистване.

Подпис
дата

One comment

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s